VraagbaakBrengt u kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?
Nee, onze offerte is gratis, geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig.

Kunt u iets vertellen over de tarieven?
Wij werken tegen de normale gangbare tarieven, welke afhankelijk zijn van de aard en de hoeveelheid te verrichten werkzaamheden

Brengt u voorrijkosten in rekening?
Nee, het voorrijden is geheel voor onze rekening. Maar ons minimum in rekening te brengen tarief is daardoor wel minimaal 4 werk uren.

Kan er 's avonds en in de weekenden gewerkt worden?
Bij voorkeur niet, echter als het noodzakelijk is, is ook dit bespreekbaar.

Doet Fontignac alle werkzaamheden zelf?
Zoveel mogelijk wel, alleen als het gaat om bepaalde zaken, waar voor wij de benodigde vakmanschap zelf niet in huis hebben, kunnen wij de opdracht gedeeltelijk uitbesteden.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?
Aller eerst het uit te voeren werk, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wanneer het uitgevoerd kan worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet. Kort om duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Komt u altijd langs, voor u offerte uitbrengt?
Ja, in de meeste gevallen wel, want wij kunnen geen goede adviezen geven, zonder de situatie ter plaatse gezien te hebben.

Wie levert de benodigde materialen?
Wij hebben diverse toeleveringsbedrijven, waar wij ons materiaal van betrekken. 

Kunnen wij zelf voor deze materialen zorgen?
Geen punt, mits met materialen van goede kwaliteit zijn, want wij gaan immers altijd voor een perfect eind resultaat.

Ik wil zelf graag meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden, kan dit?
Ja, wij bieden klushulp, voor een ieder, die behoefte heeft aan een professioneel helpend handje. Wij assisteren dan bij de klussen welke u zelf niet alleen aan kan of alleen aandurft. En al die dingen die u eigenlijk zelf zou willen doen, maar waar het gewoonweg niet van komt of waar u twee extra handen voor nodig hebt.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?
Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd, waar ook de afspraken mee gemaakt zijn en na oplevering komt wederom de zelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit, welke wij beogen alleen maar ten goede.

Maakt u prijsafspraken en neemt u ook aan?
De keuze is aan u, wij kunnen een tarief per uur, per dag of dagdeel offreren, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hier in.

Hoe is het allemaal begonnen?
Adriaan, van nature een echte klusser, heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Als 15 jarige, na schooltijd, werden de eerste plafonds als gesausd. Het is dus allemaal begonnen als een hobby, maar door steeds meer op dit gebied te gaan doen, alles aan te pakken, inclusief het maken van meubelen, is uit een hobby een professioneel allround vakmanschap ontstaan.

Doet Fontignac ook verbouwen en renoveren?
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht.  Wij nemen desgewenst uw hele huis onder handen. o.a. deuren en plafonds vervangen, binnenmuren verwijderen, of verplaatsen, badkamers en toiletten maken, wand en vloer tegelwerk, zolders aftimmeren, stucwerk, schilderen en laminaat.

Wij komen u helpen, het is ons werk